Professionele diagnose. 

De expertise van de Kérastase Advies-Kapper stelt hem in staat om een juiste diagnose te stellen, het verzorgingsprogramma te kiezen dat is aangepast aan het haartype en een service om te toveren tot een speciaal moment van ontspanning.

 

 

Elke vrouw is uniek en elk haartypen heeft specifieke behoeft. Na een zorgvuldige diagnose van uw haar en hoofdhuis stelt uw Kérastase Advies-Kapper uw gepersonaliseerde verzorgingsprogramma samen. Alle producten zijn zorgvuldig samengesteld om elke vrouw de persoonlijke verzorging te geven die ze verwacht.

Diepgaande transformatie. 
De vooruitstrevende technologie van Kérastase brengt een langdurige metamorfose van de haarvezel tot stand, voor subliem haar.

Dankzij de hoogstaande technologie van La Recherche Avancée L'Oréal, creëert Kérastase innovatieve formules met gepatenteerde ingrediënten.

Deze technologie, gecombineerd met de hoge standaard van testen, stelt Kérastase in staat revolutionaire haarverzorgingsprogramma's en services aan te bieden.

Het beste resultaat met respect voor hoofdhuid en haar.

Ultieme beleving. 
De service van Kérastase biedt iedere vrouw een moment van rust en welzijn, een Ritueel op maat: Ontspannend, Intens of Ultiem.

De ontspannen en intense service wordt uitgevoerd op basis van uw behoeften en wensen.

Uw hoofdhuid en haar worden op professionele wijze gemasseerd en verzorgd, eindigend met een vormgevende service om het resultaat te perfectioneren.